Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gratis Dak inspectie

Twijfelt u aan de staat van uw dak, goten, rookkanalen etc.? Of wilt u uit voorzorg een inspectie uit laten voeren?

Deze service is geheel gratis!

Neem contact op met ons voor het uitvoeren van een deskundige dak inspectie, waarbij wij geen enkel punt over het hoofd zullen zien.

Wij maken met u een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt, ook in het weekend. Een van onze deskundige medewerkers zal de staat van uw dak bekijken en u informeren over de eventuele mankementen aan uw dak. Wij maken ten alle tijden foto's van uw dak zodat u zelf kunt oordelen over onze bevindingen. Ook zullen wij u een vrijblijvende offerte achterlaten of doen toekomen.

U kunt altijd preventief een dak inspectie laten uitvoeren zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Regelmatig dak onderhoud voorkomt lekkages en andere vervelende gebreken, daarnaast is een goed gecontroleerd dak medebepalend voor de waarde van uw woning.

Wilt u gebruik maken van onze gratis service, neemt u dan middels onderstaand formulier contact met ons op en wij kunnen u aangeven wanneer we bij u in de buurt zijn. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw offerte-aanvraag! wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak met u te plannen Met vriendelijke groet, BM Dakonderhoud
0